Bezoek ons op GEVEL 2020

Van dinsdag 28 januari tot en met donderdag 30 januari vindt in Ahoy de nieuwe editie van GEVEL plaats. De vakbeurs voor ontwerp & engineering van de gebouwschil.

JORDAHL – partner in gevelverankering

Gewaardeerde partner JORDAHL Benelux BV neemt deel aan GEVEL, waar zij hun visie presenteren als ‘Creatieve partner in gevelverankering’. Op projectbasis ontwerpen en leveren zij  een oplossing voor de verankering van innovatieve gevels. In de stand kunt u de vernieuwde virtual reality (VR) animatie ervaren en beleeft u tevens de vernieuwde augmented reality (AR) ‘bouwplaats’

Lichtgewicht elementen

In de stand van JORDAHL laat Microbeton haar lichtgewicht betonelementen zien in combinatie met een geïntegreerd bevestigings- en verankeringssysteem. In eerdere projecten als het Amphia Ziekenhuis, Maria Montessori en EMA, zijn de lichtgewicht Microbeton elementen gemonteerd met een (verborgen) verankeringsconstructie van JORDAHL.

Bezoek ons op stand nummer C041

GEVEL 2020 is de vakbeurs die architecten, adviseurs, opdrachtgevers en bouwers informeert over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de gebouwschil. GEVEL biedt een breed scala aan hoogwaardig aanbod van producten, materialen en systemen, toont innovaties en experimenten, slaat een brug tussen kennis en praktijk, en heeft oog voor de maatschappelijke context.

Registreer hier voor gratis tickets!

dunschalige en lichtgewicht balkons van ferrocement